Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 05:56
Τοπικά

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξη του Παγκοσμίου τζετ σκι






Υπό τη μουσική dj και του συγκροτήματος κρουστών Caracatu αλλά και με τη συμμετοχή μαθητριών της Σχολής Χορού Magic Steps πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή έναρξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος JET SKI “AKROPOLIS JET RAID GREECE” από τις 13 έως τις 18 Ιουνίου στο Βόλο.

Στην παραλία του Βόλου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των αθλητών η οποία ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη με Αργοναυτών. Πραγματοποιήθηκε επίδειξη flyboard κι ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τμήματα σχολών χορού της πόλης και μουσικό πρόγραμμα από DJ που κορυφώθηκε με τις μουσικές επιλογές του διάσημου Βέλγου DJ Στεφάν Λοράν ο οποίος ως λάτρης του αθλήματος ακολουθεί τους αθλητές στους αγώνες τους.

Την παρέλαση των αθλητών συνόδευσαν το συγκρότημα κρουστών Caracatu και μαθήτριες της Σχολής Χορού Magic Steps. Στο γεφυράκι που συνδέει την παραλία με το «κορδόνι» παρουσίασαν το πρόγραμμά τους οι μαζορέτες της Σχολής Χορού Chorus Line της Βάσως Τηλιοπούλου και on stage παρουσιάστηκαν χορευτικά κομμάτια οι μαθητές της Σχολής Χορού Libre Dance της Νένας Τσιαμάγκα. Το χορευτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την ομάδα GAK CREW που έλαβε το γ’ βραβείο στο βαλκανικό πρωτάθλημα Break Dance “Battle of the Year” σε χορογραφία των : Γιώργου Μερσίνη, Αλεξάντερ Τσάρα και Κωνσταντίνου Πανόπουλου.

Στους αγώνες  συμμετέχουν αθλητές από Ρωσία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Γαλλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Νότιο Αμερική, Συρία, Ελλάδα, Κορσική, Ινδία, Φινλανδία, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν εντός αλλά και εκτός του Παγασητικού κόλπου, με έδρα την ακτή των Αλυκών και ακραίο σημείο των αγώνων το νησί της Κυρά Παναγιάς.