Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 10:05
Αθλητικά

Φέρνει Λόπες Γκαρσία ο Βόλος






Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Λούκας Γκάμπριελ Λόπες Γκαρσία βρίσκεται ο Βόλος, όπως αναφέρει το FLNEWS.GR.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βόλος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο μέσο ο οποίος αγωνιζόταν στην Φινλανδική Ιντερ Τούρκου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα για την υπογραφή των συμβολαίων.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του FL NEWS:

Αποφασισμένος να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στη Football League είναι ο Βόλος. Η θεσσαλική ομάδα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ετοιμάζει λάτιν «χτύπημα» με την απόκτηση του Αργεντινού, Λούκας Γκαμπριέλ Λόπεζ Γκαρσία.

Ο Γκαρσία είναι 30χρονος (13/01/1988) κεντρικός επιθετικός μέσος που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη φινλανδική Ίντερ Τούρκου. Έχει ύψος 1.68μ., είναι αριστεροπόδαρος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο φτερά της επίθεσης. Στη Φινλανδία, μάλιστα, υπήρξε συμπαίκτης των Πέτρου Κανακούδη, Νιάζι Κούτσι, Μακούμπα Κάντζι.

Ο Αργεντινός μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανέρυθρους» και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στη χώρα μας, ώστε αν όλα πάνε καλά να υπογράψει.

Όσο για το βιογραφικό του; Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκουαρανί στη Βραζιλία και από το 2011 έως και το 2014 ενίσχυσε τη ρουμανική Ceahlăul (33 συμμετοχές, 1 γκολ). Από το 2014 έως και φέτος ο Γκαρσία έπαιζε στη Φινλανδία. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει τη φανέλα της Χόνκα (3 συμμετοχές), Pallokerho-35 (33 ματς, 5 γκολ) και από το 2016 ενίσχυσε την Ίντερ Τούρκου της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος. Στην πρώτη του χρονιά είχε 11 συμμετοχές, τη δεύτερη κατέγραψε 32 συμμετοχές και σκόραρε 5 φορές, ενώ φέτος είχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 14 ματς και 2 τέρματα.