Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:24
Θεσσαλία

Φάρσαλα: To τελευταίο αντίο στον μικρό Νίκο – Συνθήματα κατά του «Χαμόγελου του Παιδιού»






Ράγισαν καρδιές το πρωί της Πέμπτης στα Φάρσαλα, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον μόλις 3χρονο Νίκο, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε φρεάτιο, σε χώρο φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φαρσάλων υπό τους ήχους του τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη: «παιδί μου, σπλάχνο μου».

Η οργή ξεχείλιζε από τα στόματα με συνθήματα κατά του «Χαμόγελου του παιδιού» αλλά και των αρχών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΡΟΜΑ στα Φάρσαλα κ. Μπάμπης Δημητρίου εξέφρασε τη μεγάλη λύπη του γι’ αυτό που συνέβη στον μικρό Νίκο, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «θεωρούμε όλοι οικογένειά μας». Ζήτησε παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων της τραγωδίας, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, πέφτοντας σε αγωγό λυμάτων στο χώρο των εγκαταστάσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται στην Αρχαία Κόρινθο. Στον ίδιο χώρο επίσης φιλοξενούνται δύο ακόμα αδερφάκια του τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Δείτε φωτογραφίες 


 

Πηγή: onlarissa