Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 11:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση μικρής Αννυ: Ενοχα μυστικά στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα






Η υπόθεση της μικρής Αννυ είχε συγκλονίσει την Ελλάδα πριν από περίπου έναν χρόνο, με τις αποκαλύψεις να μην έχουν τέλος.

Αποκαλύψεις-βόμβα σχετικά με πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, όπου βρήκε φριχτό θάνατο το μικρό κοριτσάκι, φέρνει η έκδοση στην Ελλάδα και η προφυλάκιση του μέχρι πρότινος καταζητούμενου Νικολάι.

Οπως αναφέρει η Espresso, ο Νικολάι παραδέχτηκε πως διέμενε στο διαμέρισμα του υπογείου, λέγοντας, ωστόσο, πως και άλλα πρόσωπα είχαν πρόσβαση σε αυτό.

Ενας 23χρονος Βούλγαρος και ένας Πακιστανός φέρονται να μπαινόβγαιναν όποτε ήθελαν στο σπίτι, περνώντας, μάλιστα, και αρκετό χρόνο εκεί, καθώς είχαν φιλικές σχέσεις με τον Σάββα, τον πατέρα της Αννυ.

Ο Νικολάι, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του, δηλώνοντας αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει.

Οπως φαίνεται, θα ζητήσει ορισμό τεχνικού συμβούλου για να ερμηνεύσει τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κηλίδα αίματος που βρέθηκε στο σοβατεπί, δίπλα από το στρώμα της 4χρονης, η οποία έχει γενετικό υλικό του ίδιου, της Αννυ, αλλά και ενός άγνωστου τρίτου προσώπου.

Πηγή: iefimerida.gr