Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 16:18
Αθλητικά

Δεύτερο τεστ με Ισλανδία για την Εθνική – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Σκίμπε






Μετά την πρώτη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο, ο Μίκαελ Σκίμπε θέλει να πανηγυρίσει σήμερα μια ακόμη κόντρα στην Ισλανδία (20:30 OTE Sport 1), στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Η εικόνα της Εθνικής ομάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο ήταν καλή σε γενικές γραμμές όπως παραδέχθηκε και ο Μίκαελ Σκίμπε ωστόσο απέχει ακόμη αρκετά από αυτό που θα θέλει να δει ο Γερμανός τεχνικός όταν φτάσουν τα επίσημα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ισλανδία με αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα της 11άδας συγκριτικά με την αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής. Το σύστημα θα παραμείνει ίδιο, με τον Σκίμπε να διατηρεί το 3-5-2 αφού έμεινε ικανοποιημένος από την τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Η Εθνική αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Οικονόμου, Μόρα και Τζαβέλλα στην άμυνα και τους Χολέμπας και Τοροσίδη στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τζιόλης, Ταχτσίδης και Φορτούνης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι Καρέλης και Βέλλιος.

Από την πλευρά της η Ισλανδία, η οποία έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο στην τελική φάση του Euro 2016, μετά την εξαιρετική πορεία της στα προκριματικά, πρόκειται να παραταχθεί με ένα 4-3-3 με τους: Κρίστινσον, Γκούρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον, Χάουκσον, Μάγκνουσον, Χάλφρεντσον, Άρνασον, Μπγιάρνασον, Σίγκθορσον, Σ. Σίγκουρντσον και Φινμπόγκασον.