Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 10:58
Τοπικά

Υπέκυψε στα τραύματά του 71χρονος Βολιώτης δικυκλιστής






Ο Δημήτρης Τσικρικάς άφησε στη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρό τροχαίο, την τελευταία του πνοή

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 71χρονος Βολιώτης, οδηγός δικύκλου, που τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Δευτέρα σε τροχαίο δυστύχημα στην Μαυροκορδάτου με Αναλήψεως.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Τσικρικά κάτοικο εν ζωή Αγριάς συνταξιούχο ναυτικό.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ στη ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου είχε μεταφερθεί μετά από επιδείνωση της υγείας του.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του ο 71χρονος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Όμως, η υγεία του δεν είχε παρουσιάσει βελτίωση.

Ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε χθες στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να συλλυπηθεί στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μετά το άγγελμα του θανάτου του κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική κατάληξη.

Από τη μία στιγμή στην άλλη, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, όπως αποδείχτηκε τελικά, ενώ δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Επισημαίνεται ότι ο 71χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Επιβατικό αυτοκίνητο που κινούταν επί της Μαυροκορδάτου παραβίασε την προτεραιότητα σύμφωνα με το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στο ύψος της Αναλήψεως συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος.

Από το τροχαίο ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά, ενώ στο Νοσοκομείο είχε διακομιστεί και η σύζυγός του, η οποία ήταν ελαφρύτερα τραυματισμένη. Ο 71χρονος κατέλειπε σύζυγο, δύο παιδιά και ένα εγγόνι.

 

 

Πηγή: taxydromos.gr