Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 18:42
Παραθλητικά

Υπάρχει ακόμα κανείς που να θεωρεί τον Μπέο αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης;






Ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη τηλεφωνικά στη χθεσινή εκπομπή «ΔΙΚΗ» όπου με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ανέδειξε δύο πολύ σημαντικά στοιχεία.

Το πρώτο είναι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη νοσεί. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σε ποιον να πω τι έκανα μαζί του (εννοώντας τον Μαρινάκη); Υπάρχει κάποια δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Αυτή που απάλλαξε τον κ. Τζιμπλάκη; ‘Η αυτή που ακόμα δεν έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη για το Ολυμπιακός-Βέροια, την ώρα που υπάρχουν πόσοι μάρτυρες που καταγγέλλουν πως στήθηκε το παιχνίδι»

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που ανέδειξε ο Αχιλλέας Μπέος είναι ότι αν ο ίδιος ήταν ο αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, θα έπρεπε ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου να επικοινωνήσει με τον ίδιο για να ζητήσει να προσέξουν την Καλλονή και όχι έναν απλό επιχειρηματία. Κάτι που δεν συνέβη. Αντίθετα ο Χαράλαμπος Αθανασίου ζήτησε εξυπηρέτηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλήθεια, έπειτα από όλες αυτές τις αποκαλύψεις υπάρχει έστω ένας πολίτης αυτής της χώρας που να εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Αχιλλέας Μπέος ήταν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης;

Υπάρχει ακόμα έστω και ένας δικαστής που θα μπορέσει να καταδικάσει τον Αχιλλέα Μπέο, ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης;