Αθλητικά

Νέες αποκαλύψεις από τον Αχιλλέα Μπέο

Αποκαλυπτικός για μία ακόμη φορά ήταν ο Αχιλλέας Μπέος.  Ο Δήμαρχος Βόλου σε τηλεφωνική του παρέμβαση στη “ΔΙΚΗ” στο ΣΚΑΙ με αφορμή τη συνομιλία που αποκαλύφθηκε στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», κατά την οποία ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου ζητά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του προσέχει την Καλλονή, αποκάλυψε πως Βαγγέλης Μαρινάκης και Χαράλαμπος Αθανασίου (πρώην υπουργός Δικαιοσύνης) έχουν μιλήσει πάνω από πέντε φορές.

Παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε πως η παρουσία του στο Μακεδονία Παλλάς (εκεί όπου έγινε η συνάντηση των ΕΠΣ) ήταν τυχαία και πως ουδέποτε συμμετείχε στην συγκέντρωση της «αντιπολίτευσης» της ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις Μπέου στον ΣΚΑΪ

Για την παρουσία του στο Μακεδονία Παλλάς: «Είναι να γελάει και να κλαίει κανείς… Η συγκέντρωση έγινε στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου. Συμμετείχα εγώ σε κάποιο τραπέζι; Ήπια με κάποιον ποτό ή αναψυκτικό; Φιλοξενήθηκα από κάποιον παράγοντα σε κάποιο από τα τραπέζια της εκδήλωσης; Δεν κατάλαβα δηλαδή… Είχα ραντεβού με δύο φίλους μου, έτσι γουστάρω. Σε ποιον θα δώσω λογαριασμό; Δημόσιος χώρος ήταν. Δεν ασχολήθηκα με κάτι εγώ εκεί. Η παρουσία μου δεν μπορεί να είναι πίσω από την κουρτίνα. Δεν με αφορά η αντιπολίτευση της ΕΠΟ, θα χαρώ βέβαια πολύ να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Εγώ είχα ραντεβού με συγκεκριμένα πρόσωπα για επαγγελματικούς λόγους, ας καταγγείλει κάποιος αν μπορεί ότι βρέθηκα μέσα στην συνάντηση».

Ερωτηθείς για το απόσπασμα της προσωπικής του δήλωσης όπου ανέφερε «η παρουσία μου σε μια συγκέντρωση είναι αδίκημα και όχι η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρομαι στον κ. Μαρινάκη. Εδώ παντρεύεσαι κάνεις παιδιά και χωρίζεις. Ήταν φίλος μου, τώρα δεν είναι. Σε ποιον να πω τι έκανα μαζί του; Υπάρχει κάποια δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Αυτή που απάλλαξε τον κ. Τζιμπλάκη; Που ακόμα δεν έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για το Ολυμπιακός-Βέροια, την ώρα που υπάρχουν πόσοι μάρτυρες που καταγγέλλουν πως στήθηκε το παιχνίδι. Εγώ οδηγήθηκα στην φυλακή, καταστράφηκε μια ομάδα (σ.σ Ολυμπιακός Βόλου), μια ομάδα, έχασα την περιουσία μου και όλα αυτά χωρίς κανέναν μάρτυρα.

Ως ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας, δεν δέχομαι και δεν ανέχομαι να υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών. Στην Ελλάδα πλέον ισχύει ο νόμος του ισχυρού; Εδώ βγαίνει ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Αθανασίου (σ.σ πρώην υπουργός Δικαιοσύνης) και συνομιλεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι δουλειά έχει να μιλάει με έναν απλό επιχειρηματία κι όχι με εμένα που είμαι ο… αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης; Μπροστά μου έχει μιλήσει τουλάχιστον πέντε φορές με τον κ. Μαρινάκη ο κ. Αθανασίου. Πιστεύετε πως υπάρχει Έλληνας που δεν γνωρίζει όλα αυτά που συμβαίνουν; Δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω εγώ, να το κάνει η δικαιοσύνη, είναι η δουλειά της. Να τα βγάλει όλα στην φόρα και να χρεώσει ό,τι αναλογεί στον καθένα. Εγώ δεν θα γίνω ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας, ούτε ρουφιάνος».

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com