Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 07:34
Θεσσαλία

Τύρναβος: Μεθυσμένος επιτέθηκε σε γιατρό






Γυαλιά καρφιά τα έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου ένας μεθυσμένος, τον οποίο έφεραν συγγενείς του για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες επειδή είχε κοπεί βαθιά στο χέρι από γυαλί.

Ο μεθυσμένος τραυματίας από την πρώτη στιγμή επέδειξε επιθετική διάθεση προς τις δύο γυναίκες γιατρούς και τη νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μόνες και αβοήθητες στο Κ.Υ. και μάλιστα τη μία γιατρό απείλησε και με χειροδικία.

Στο χώρο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου που επιχείρησαν να ηρεμήσουν τον μεθυσμένο τραυματία, ο οποίος σε κάποια στιγμή συνεχίζοντας να είναι επιθετικός κλώτσησε την εξωτερική πόρτα του Κ.Υ. σπάζοντας το τζάμι.

Ο μεθυσμένος έσπευσε να εξαφανιστεί και το πρωί αφού συνήλθε επέστρεψε στο Κ.Υ. με τη συνοδεία αστυνομικών, του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες βοήθειες στο τραυματισμένο του χέρι, ενώ ζήτησε και συγνώμη για τις πράξεις του. Δυστυχώς είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό στο Κ.Υ. το οποίο παραμένει αφύλακτο και απροστάτευτο με αποτέλεσμα γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενοι να είναι εκτεθειμένοι στις όποιες διαθέσεις του καθενός.

Ίσως θα πρέπει άμεσα να υπάρξει μέριμνα για τη θωράκιση τόσο του Κ.Υ. Τυρνάβου όσο και των υπόλοιπων Κ.Υ. του νομού από την πλευρά της 5ης ΥΠΕ.=

 

 

paidis.com