Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 02:45
Αθλητικά

Τραυματισμός σοκ του Καραγκιολίδη – Ένα μήνα εκτός δράσης






Η ατυχία ξαναχτύπησε την πόρτα του Βόλου και αυτή τη φορά «θύμα» έπεσε ο Φώτης Καραγκιολίδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας στο ματς με τον Αιγινιακό σε μία ανύποπτη φάση συγκρούστηκε με αντίπαλο, χωρίς όμως να καταλάβει ούτε καν ο ίδιος ότι ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός.

Με την επιστροφή της ομάδας στο Βόλο, ο Καραγκιολίδης υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι από τη σύγκρουση υπέστη μερική ρήξη σπλήνας και θλάση σπλήνας, γεγονός που θα τον κρατήσει για περίπου ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

Ο Καραγκιολίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου, με την διοίκηση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ να του εύχεται περαστικά και σύντομα να επιστρέψει στις προπονήσεις ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

«Στο νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται από χθες ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος στον αγώνα με τον Αιγινιακό έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο του, υπέστη μερική ρήξη σπλήνας και θλάση σπλήνας.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Φώτη Καραγκιολίδη περαστικά και σύντομα να επιστρέψει κοντά μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

φωτό: volossportphotos.blogspot.com