Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:14
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Αττική Οδό: Kάηκε ζωντανός σε Porsche ο εκδότης Μαυρίκος






Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό στο ύψος του Mall, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όταν οδηγός κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πολυτελές τζιπ ανήκει στην σύζυγο του εκδότη της Ακρόπολης Παναγιώτη Μαυρίκου, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το οδηγούσε ο ίδιος ο εκδότης.

Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.

Από τον σωματότυπο του άνδρα που ανασύρθηκε απανθρακωμένος από το ΙΧ στην Αττική Οδό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν να είναι ο εκδότης, ο οποίος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά οριστική απάντηση για την ταυτότητα του θύματος θα δοθεί απο την εξέταση DNA, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Ωστόσο, η σορός του οδηγού του πολυτελούς τζιπ είναι πλήρως απανθρακωμένη, όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές και έτσι η αναγνώριση θα γίνει μέσω προσωπικών αντικειμένων (όπως ρολόι ή άλλα κοσμήματα). Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε η επαλήθευση για την ταυτότητα του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.
Το βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβαστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.

Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος προφανώς δεν μπορούσε να βγει από το ΙΧ καθώς η αριστερή πόρτα δεν άνοιγε λόγω του στηθαίου της Αττικής Οδού. Το αμάξι κινούνταν με υγραέριο και για αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες τόσο γρήγορα.

Η τραγωδία συνέβη στην Αττική Οδό στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Πληροφορίες αναφέρουν απλά ότι το μαύρο Porsche τζιπ σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και αμέσως μετά τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις του προφανώς από τις αναθυμιάσεις και απανθρακώθηκε.

 

 

 

 

Ο εκδότης της «Ακρόπολης» Παναγιώτης Μαυρίκος

 

 

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Πηγή video: Policenews