Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:29
Κόσμος

Τραγικό τέλος για 36χρονη – Αυτοκτόνησε αφού την κατηγόρησαν άδικα ότι έκανε σεξ με ανήλικο






Τραγικό τέλος είχε η ιστορία διασυρμού μιας 36χρονης μητέρας από τη Βρετανία, η οποία είδε ολόκληρη τη ζωή της να καταστρέφεται όταν κατηγορήθηκε άδικα ότι έκανε σεξ με ένα ανήλικο αγόρι το 2012.

Επί δύο ολόκληρα χρόνια η Sheila Griffin έδινε μάχη για να «καθαρίσει» το όνομά της. Ωστόσο, όταν δικαιώθηκε στο δικαστήριο το 2014, από πολλές απόψεις ήταν πια πολύ αργά: είχε ήδη χάσει την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών της – τα οποία είχαν μετακομίσει το Εδιμβούργο με τον πατέρα τους – και τα ψυχολογικά της προβλήματα είχαν επιδεινωθεί δραματικά.

Σύμφωνα με τη γιαγιά της 36χρονης γυναίκας, η εγγονή της αντιμετώπιζε κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Η απώλεια των παιδιών της και η επίμονη άρνηση του πρώην συζύγου της να τα αφήνει να τη βλέπουν ήταν κάτι που η ίδια δεν μπορούσε να αντέξει, και έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαρτύριό της λαμβάνοντας υπερβολική δόση χαπιών.

Σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή και να «πολεμήσει τους δαίμονές της» η Sheila Griffin εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική τον περασμένο Οκτώβριο. Μόλις δέκα μέρες μετά το εξιτήριό της στις αρχές Απριλίου, και αφού απέτυχε εκ νέου να πείσει τον σύζυγό της να την αφήσει να δει τα παιδιά της, η γιαγιά της τη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της.

«Παρά την αθώωσή της, η δικαστική περιπέτειά της ήταν πολύ επώδυνη για εκείνη και δεν μπορούσε καν να μιλάει για αυτή. Επηρέασε βαθιά της ζωή της γιατί τότε ήταν που έχασε την επιμέλεια των παιδιών. Όταν ο πατέρας τους τα πήρε μακριά, τότε η Sheila άρχισε να πίνει και να παίρνει χάπια. Ο άνδρας της έκανε σχεδόν αδύνατη την επικοινωνία με τα παιδιά της. Όταν του μιλούσε στο τηλέφωνο και έπεφτε πάλι σε “τοίχο”, η ψυχολογία της έπαιρνε την κάτω βόλτα», ανέφερε η ηλικιωμένο σε τοπική εφημερίδα.