Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 12:56
Τοπικά

Τραγικός επίλογος στις αναζητήσεις για την οικογένεια από τον Βόλο






Εσβησαν και οι τελευταίες ελπίδες για οικογένεια από τον Βόλο, που από την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, αναζητούσε στα αποκαΐδια τα ίχνη ενός δικού της ανθρώπου, που βρέθηκε στην πύρινη κόλαση στο Μάτι, στην Ανατολική Αττική. Χθες γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Στην οικογένεια του Γρηγόρη Ντάγκαλου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης με δείγμα DNA της σορού που βρέθηκε απανθρακωμένη έξω από το αυτοκίνητό τους. Η νύφη του, η σύζυγος του αδερφού του Παναγιώτη, Πόπη Σιαπκαρά,δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητό τους το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Τα τραγικά νέα ανακοινώθηκαν χθες το πρωί στην οικογένεια που θρηνεί την απώλεια της 35χρονης Πόπης Σιαπκαρά. Η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της οικογένειας έγινε με δείγμαDNA από βούρτσα που είχε χρησιμοποιήσει η γυναίκα. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ντάγκαλο, η σορός της βρέθηκε κατά το ήμισυ μέσα στο αυτοκίνητο.

Το σώμα της ήταν έξω από το όχημα και το κεφάλι της στην θέση του οδηγού. «Φαίνεται ότι κάτι γύρισε να πάρει και δεν πρόλαβε», λέει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ συντετριμμένος ο Βολιώτης κουνιάδος της 35χρονης Πόπης Σιαπκαρά.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα φαίνεται να κόστισαν τη ζωή στην 35χρονη με καταγωγή από την Κλένια Κορινθίας. Είχαν πάει με τον Βολιώτη σύζυγό της Παναγιώτη Ντάγκαλο και τον τρίχρονο γιο τους, διακοπές στην Ερέτρια Ευβοίας. Την περίοδο των διακοπών τους θα παρέτεινανγια μερικές ημέρες στο σπίτι φιλικής τους οικογένειας στο Μάτι, όταν χτύπησε η απόλυτη καταστροφή.

Η τριμελής οικογένεια που αντιλήφθηκε τη φωτιά να τους πλησιάζει μάζεψε τα πράγματά της και μπήκε στο αυτοκίνητό της προκειμένου να απομακρυνθεί από τον πύρινο εφιάλτη που κύκλωνε τα πάντα. Δεν πρόλαβαν. Η φωτιά τους πλησίασε στα δέκα μέτρα όταν η 35χρονη φώναξε στο σύζυγό της να τρέξει.

«Ερχομαι πίσω σου», ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε από το στόμα της αγαπημένης του συζύγου ο Παναγιώτης Ντάγκαλος που πήρε τον γιο του αγκαλιά και άρχισαν να τρέχουν προς τη θάλασσα. Η φωτιά που ερχόταν από την πλευρά του αυτοκινήτου που βρίσκεται η πόρτα του συνοδηγού, ανάγκασε την 35χρονη να μετακινηθεί εσωτερικά στο αυτοκίνητο προς την πόρτα του οδηγού για να βγει έξω. Όμως την ώρα της κόλασης, κάθε δευτερόλεπτο μετρούσε. Δεν πρόλαβε.

Εως και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA η οικογένεια της 35χρονης την θεωρούσε αγνοούμενη. «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», έλεγαν. Από χθες η οικογένεια του Βόλου αλλά και η οικογένεια της 35χρονης από την Κορινθία θρηνούνγια την τραγική τους απώλεια.

 

 

 

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ (ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ)