Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:34
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικά παιχνίδια : Είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ και έμαθε για το τροχαίο που σκοτώθηκε ο άντρας της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν μία εργαζόμενη έλαβε κλήση για τροχαίο – Θύμα του τροχαίου ήταν ο σύζυγός της που έχασε τη ζωή του
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στη βάρδια του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν μια εργαζόμενη έλαβε κλήση για θανάσιμο τροχαίο, στο οποίο χωρίς να το ξέρει, σκοτώθηκε ο άντρας της.






Σύμφωνα με το tempo24.news, θύμα του τροχαίου, που έγινε στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιτέας, είναι ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης, που είχε τελειώσει τη βάρδια του στα ΕΚΑΒ που εργαζόταν στη Ναύπακτο και επέστρεφε στην Πάτρα και στην οικογένειά του.

Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 41χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Σπύρος Μακρυγένης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, ωστόσο λίγη ώρα μετά απεβίωσε.

Τραγική ειρωνεία ήταν ο τρόπος με τον οποίο έμαθε η σύζυγός του, Βάσω, τι συνέβη. Η γυναίκα είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πατρών, που έχει αναλάβει, ανάλογα με τη βάρδια να στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Το τηλέφωνο χτύπησε και η σύζυγός του Βάσω έμαθε για το τροχαίο, χωρίς να ξέρει ότι θύμα ήταν ο σύζυγός της. Μόλις το αντιλήφθηκε, τα έχασε, όπως περιγράφουν συνάδελφοί της.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Ναυπάκτου.