Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:55
Θεσσαλία

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο 12χρονος που έπεσε θύμα bullying! Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι!






Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, υπόθεση επίθεσης σε βάρος 12χρονου μαθητή σχολείου της πόλης, από συμμαθητές του. Συνελήφθησαν στα Τρίκαλα, τέσσερις ανήλικοι και συγκεκριμένα τρεις Έλληνες (δύο αγόρια και ένα κορίτσι) και ένας αλλοδαπός από την Αλβανία, ηλικίας 14 και 15 ετών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής κατά συναυτουργία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων δραστών για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου! Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 12χρονος δέχτηκε επίθεση, χωρίς σαφή αιτία, σε στάση λεωφορείου από μία ομάδα ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και οι συλληφθέντες, οι οποίοι τον έριξαν στο έδαφος χτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του ενώ ταυτόχρονα τον έβριζαν και τον απείλησαν. Το αποτέλεσμα ήταν ο 12χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους συνεχίζονται. Την προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.