Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 04:42
Αθλητικά

Τρίβει τα… χέρια του ο Φεράντο






Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη των πλέι οφ ανόδου στη Football League και ο Volos NFC εμφανίζεται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Βόλου στα δύο φιλικά που έδωσε το Σαββατοκύριακο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι στο χθεσινό φιλικό που διεξήχθη στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι μπορούν κάλλιστα να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ο τεχνικός του Volos NFC Χουάν Φεράντο τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού στο μίνι πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες θα έχει την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσει όλους σχεδόν τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, χωρίς να χαθεί τίποτα από την ποιότητα και τη συνοχή της ομάδας του.

Σε ένα μίνι πρωτάθλημα με συνεχόμενους αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, πέρα από την ποιότητα των παικτών μετράει και η ποσότητα. Και ο Volos NFC είναι ξεκάθαρο ότι διαθέτει και τα δύο.