Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:56
Τοπικά

Τρέχουμε για τη «Φλόγα»






Αύριο, Κυριακή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ».

Είναι ένα ξεχωριστό τρέξιμο φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αφορά όλους μας «γιατί…. Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»,  η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου  μας καλούν  όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Καλούμαστε σε μία μικρή διαδρομή να τρέξουμε όλοι ανεξαιρέτως με το ρυθμό μας, ακόμη και να περπατήσουμε, παιδιά, γονείς, αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουμε τη χαρά μας για ζωή και για την υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Διαδρομή: Αφετηρία: Αργοναυτών (στο ύψος της Αργούς)- με αναστροφή  στο τέρμα του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου και επιστροφή ευθεία από το πλακόστρωτο (γραμμές του τραίνου) πάνω από το πάρκο. Στο τέρμα του πάρκου, στο ύψος της Ιωάννου Καρτάλη στροφή αριστερά και επιστροφή από την Αργοναυτών ευθεία με Τερματισμό και πάλι την Αργώ.

 

floga