Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 04:42
Άλλες Ειδήσεις

Το video από το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών






Με τεράστια επιτυχία άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο εστιατόριο για γυμνούς στο Λονδίνο, και ήδη περισσότεροι από 46.000 άτομα έχουν μπει σε λίστα αναμονής για να δειπνήσουν κάτω από το φως των κεριών χωρίς να ενδιαφέρονται μήπως λερώσουν το καλό τους πουκάμισο.

Το εστιατόριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το βράδυ του Σαββάτου και ήδη η Daily Mail, μπήκε στους χώρους του εστιατορίου για να… δοκιμάσει τα φαγητά.

Ο σεφ του εστιατορίου είπε ότι ελπίζει πως το γεγονός ότι οι πελάτες του εστιατορίου είναι γυμνοί θα τους βοηθήσει να συγκεντρωθούν στο φαγητό και θα τους ενθαρρύνει να δοκιμάσουν «νέες κουζίνες». Ο σεφ του εστιατορίου που θα λειτουργεί μόνο για τρεις μήνες, υποστηρίζει ότι αυτή θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία μία αληθινή απελευθέρωση και μία εμπειρία φαγητού στην πιο αγνή της μορφή.

Η δημοσιογράφος της Daily Mail πριν πάει στο εστιατόριο, είπε ότι ένιωθε νευρικότητα αλλά και ενθουσιασμό. Επισήμανε ότι δεν έχει πρόβλημα με το σώμα της και ότι ένιωθε σα νύμφη έτοιμη να χορέψει στους ρυθμούς του Πάνα, τονίζοντας ότι υπάρχει κάτι Διονυσιακό σε αυτό το εστιατόριο κάτι που σε κάνει να νιώθεις σαν αρχαίος Έλληνας.

Όμως όταν έφτασε και την χτύπησε ένα κύμα ζεστής υγρασίας, άρχισε να ιδρώνει και κινήθηκε ανάμεσα στην ανάγκη για ένα δροσιστικό ποτό και τις οδηγίες για τα αποδυτήρια όπου θα άλλαζε.

Όταν έβαλε την ρόμπα της για να πάει στον απομονωμένο χώρο του εστιατορίου που θα είχε το γεύμα της είπε ότι τελικά ένιωσε την εμπειρία θετικά και τόνισε ότι είναι σα να πηγαίνεις σε σπα. Συνήθισε τη ζέστη και απόλαυσε το γεύμα της.

 

 

Πηγή: topontiki