Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 01:04
Άλλες Ειδήσεις

Το φιλικό σημείωμα του γείτονα που τον ενοχλούσε ο θόρυβος από το σεξ!






Συνήθως οι γείτονες ενοχλούνται με τον παραμικρό θόρυβο. Έχεις την μουσική λίγο πιο πάνω από το 5, μιλάς λίγο πιο δυνατά από ψίθυρο, περπατάς και δεν πετάς; Τον ενοχλείς και δεν διστάζει να έρχεται κάθε φορά και να παραπονιέται για το πόσο πολύ κάνεις φασαρία και δεν σέβεσαι τους συγκατοίκους σου.

Λίγοι είναι οι τυχεροί. Όπως ο τύπος ο οποίος εξαιτίας του συνεχόμενου και φασαριόζικου σεξ που έκανε, «ανάγκασε» τον γείτονά του να στείλει την συγκεκριμένη επιστολή. Με την οποίο όμως, ούτε τον έβριζε, ούτε τον απειλούσε.

Αντίθετα, ήταν ιδιαίτερα ευγενικός, μέχρι και ενθαρρυντικός θα λέγαμε: «Είναι φοβερό που κάνεις σεξ συνέχεια, αλλά το κρεβάτι τρίζει και είναι πραγματικά ενοχλητικό. Δεν θα σου ζητήσω να σταματήσεις, δεν είμαι κανένας ηλίθιος. Απλώς σου ζητώ να βρεις έναν τρόπο ώστε να κάνει λιγότερο θόρυβο το κρεβάτι. Σφίξε τις βίδες ή δέσε την γκόμενά σου. Επίσης μπορείς να κάνεις σεξ στο πάτωμα ή στον καναπέ», προτείνει ο φιλικός γείτονας, ο οποίος όχι μόνο τον προειδοποιεί πως κάποιος άλλος που μένει στο ίδιο κτίριο είναι έτοιμος να κάνει παράπονα στον διαχειριστή αλλά του έστειλε και προφυλακτικά! «Για να δεις πόσο κουλ είμαι με σένα που κάνεις συνέχεια σεξ, σου στέλνω αυτά τα προφυλακτικά. Δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιείς ή αν είναι αυτή η μάρκα που προτιμάς, αλλά είναι μια καλή επιλογή. Όπως και να έχει, απόλαυσέ το».

Η επιστολή κλείνει με ένα υστερόγραφο που δείχνει ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσε πράγματι να ενοχλήσει τον εν λόγω γείτονα: «Δεν φέρουμε ευθύνη αν κάποιο από τα προφυλακτικά είναι σπασμένο. Συμβαίνουν αυτά γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός φίλε. Δεν θέλουμε να κυκλοφορεί κανένα πιτσιρίκι εδώ σε λίγο καιρό»…