Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:22
Κόσμος

Ένας 8χρονος μαθητής γράφει στον Ντόναλντ Τραμπ γιατί δεν πρέπει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ






Ένας μαθητής από την Βόρεια Καρολίνα «κέρδισε» πρόσφατα την προσοχή των Αμερικανών, όταν έγραψε μια επιστολή προς τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο 8χρονος Jackson Wheeless με την προτροπή της δασκάλας του, που συμβούλευσε όλους τους μαθητές της να παρακολουθούν τις ειδήσεις στην τηλεόραση και να γράψουν επιστολές στους υποψηφίους για τις προεδρικές εκλογές στην χώρα, είδε όλα όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο μικρός μαθητής έγραψε μια περιεκτική επιστολή προς τον υποψήφιο για το χρίσμα με τους Ρεπουμπλικανούς στις εκλογές του Νοεμβρίου και εξηγεί στον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο γιατί δεν πρέπει να μπει στον Λευκό Οίκο.

«Είδα το βίντεο στο οποίο κοροϊδεύετε έναν δημοσιογράφο, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και νομίζω πως αυτό είναι ΦΟΒΕΡΟ. Καυχηθήκατε ότι μπορείτε να σταθείτε μέσα στην μέση της πέμπτης Λεωφόρου, να πυροβολήσετε κάποιον και να μην χάσετε ούτε έναν ψηφοφόρο. Ελπίζω αυτό να μην είναι αλήθεια. Κάνετε τα παιδιά να φοβούνται, όταν ακούνε κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρόεδρός μας να λέει κάτι τέτοιο, ενώ δεν θα έπρεπε καν να το σκεφτεί!

Θα ήθελα να ξέρω αν θέλετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας να ακούνε όλα όσα λέτε για τους άλλους ανθρώπους. Έχετε ποτέ μετανιώσει για όσα λέτε; Αισθανθήκατε ποτέ λύπη για όσα λέτε και πληγώνετε τους ανθρώπους; Δεν σας άκουσα ποτέ να ζητάτε συγγνώμη. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα παιδιά σας παρακολουθούν (τις ομιλίες σας). Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να είναι ο ηγέτης μας. Θα έπρεπε να είστε κάποιος από τον οποίο θα μάθουμε πράγματα και όταν μεγαλώσουμε να θέλουμε να σας μοιάσουμε. Δεν νομίζω πως σε αυτό τον τομέα κάνετε καλή δουλειά.

Σας παρακαλώ κύριε Τραμπ, αρχίστε να σκέφτεστε τα παιδιά σε αυτή την χώρα. Μπορεί ακόμα να μην ψηφίζουμε, αλλά είμαστε το μέλλον. Θα επιλέξω να γίνω ένα καλύτερο άτομο από ότι εσείς με διδάσκετε να είμαι». 

Ο μικρός μαθητής στην επιστολή του αναφέρεται και στην δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι, αν εκλεγεί πρόεδρος, θα απαγορεύσει την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ και χαρακτηρίζει τον Αμερικανό Μίδα «αναιδή» απέναντι σε κάποιους ανθρώπους.