Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:28
Αθλητικά

Το σύνθημα “ή τώρα ή ποτέ” πιο επίκαιρο από ποτέ…






Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην τα παρατήσει. Η βαριά καμπάνα από την υπόθεση Τικάο, είναι δεδομένο ότι προκάλεσε προβληματισμό τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν ικανή να ανακόψει την πορεία που έχουν χαράξει από την αρχή της χρονιάς οι «ερυθρόλευκοι».
Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που ανέλαβαν το καλοκαίρι και να οδηγήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.
Ωστόσο, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, η ανάγκη για στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.
Η συσπείρωση των οπαδών γύρω από τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, το σημαντικότερο όπλο του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο κόσμος του. Οποιοι το αντιληφθούν, είναι δεδομένο ότι θα σταθούν δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στη διοίκηση. Θα έρθουν στο γήπεδο, θα φωνάξουν, θα τραγουδήσουν, τα στεναχωρηθούν, θα πανηγυρίσουν, αλλά το κυριότερο είναι ότι θα δηλώσουν παρόν σε αυτή την προσπάθεια.
Οποιοι δεν το κατανοήσουν ούτε και τώρα, απλά θα συνεχίσουν να ασκούν κριτική μέσα από το facebook και τα forum, θα συνεχίσουν να γκρινιάζουν για τα λάθη της διοίκησης και θα κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ τους.
Επειτα από τη βαριά καμπάνα που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου για την υπόθεση του Τικάο, το σύνθημα «ή τώρα ή ποτέ» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Οποιος το κατάλαβε έχει καλώς…