Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 06:38
Παραπολιτικά

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αδιόρθωτο, μοναδικό!!!






Το ΠΑΣΟΚ δεν θα αλλάξει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τελεία και παύλα. Η λαμογιά είναι στο dna αρκετών στελεχών του και το χαρακτηρίζουν. Οι πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου στον «μεταφυσικού», ως τώρα, χαρακτήρα φορέα της κεντροαριστεράς, ήρθαν να επιβεβαιώσουν για πολλοστή φορά τον αείμνηστο Θανάση Καννελλόπουλο που είχε γράψει το αξεπέραστο: “Βεβαίως και όλοι στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι απατεώνες. Αλλά πως γίνεται όλοι οι απατεώνες να είναι ΠΑΣΟΚ”;

Είχαμε λοιπόν τη νοθεία στα αποτελέσματα των εκλογών της κεντροαριστεράς στο Τρίκερι, όπου φέρεται να εφαρμόστηκε ένα πρωτόγνωρο σύστημα καθώς οι “ψηφοφόροι” δεν ήταν παρόντες στη διαδικασία, αλλά τους καλούσαν στο τηλέφωνο, έδιναν τον αριθμό της ταυτότητάς τους και τους περνούσαν ως ψηφοφόρους στο σύστημα. Η αποκάλυψη έγινε όταν η Επιτροπή ζήτησε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις εκλογές τα οποία αντιστοιχούσαν σε 327 ευρώ, αλλά ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου, αυτοδιοικητικός παράγοντας της περιοχής, δήλωσε πως δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ!

Και ναι μεν οι εκλογές, μετά από ένσταση, ακυρώθηκαν, αλλά το ευχάριστο μήνυμα εστάλη: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αδιόρθωτο, μοναδικό!!!