Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 19:42
Άλλες Ειδήσεις

Το νέο iOS 9.3 της Apple σας υπόσχεται έναν καλό ύπνο!






Αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κοιμηθούν τα βράδια, άλλοι καταφεύγουν σε φυτικά προϊόντα για να εξασφαλίσουν μερικές ώρες καλού νυχτερινού ύπνου και κάποιοι, ίσως οι πιο απελπισμένοι, καταφεύγουν στον γιατρό τους για να αναζητήσουν λύση.

Τώρα η Apple με το νέο κινητό iOS 9.3 βρήκε την λύση για να εξασφαλίσετε έναν καλό και ήρεμο ύπνο, αν είστε από εκείνα τα άτομα που πριν πέσουν στο κρεβάτι τους ελέγχουν πρώτα το κινητό τους.

Η νέα λειτουργία Night Shift του iOS 9.3 αναλύει την γεωτοποθεσία και την ώρα της συσκευής του χρήστη και αυτόματα αλλάζει το χρώμα της οθόνης. Η Apple βασίστηκε σε μελέτες για τον ύπνο που ισχυρίζονται ότι η έκθεση σε έντονο μπλε φως κατά τις νυχτερινές ώρες επηρεάζει τους βιολογικούς ρυθμούς των ανθρώπων και δυσχεραίνει τον ύπνο τους.

Έτσι, μετά το ηλιοβασίλεμα το χρώμα της οθόνης του iOS 9.3 αλλάζει και γίνεται πιο ζεστό με περισσότερο πορτοκαλί και κόκκινη απόχρωση μειώνοντας τους τόνους του λευκού και του μπλε χρώματος.

Το νέο τηλέφωνο της Apple εκτός από την καινοτόμο οθόνη για καλό ύπνο των χρηστών διαθέτει και άλλες εφαρμογές, όπως να κλειδώνει η εφαρμογή των προσωπικών σημειώσεων για να μην μπορεί να τις δει όποιος παίρνει στα χέρια του το τηλέφωνό σας, η εφαρμογή Health για την υγεία σας καθώς και μια ανανεωμένη εφαρμογή για τις ειδήσεις.