Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 05:37
Κόσμος

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Παρίσι και απειλεί Λονδίνο και Ρώμη!






Το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να βρίσκεται πίσω από τις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με μήνυμα της οργάνωσης στο Διαδίκτυο.

Τουλάχιστον, αυτό μεταδίδει η ιστοσελίδα του ινστιτούτου Site, που αναφέρει ότι μήνυμα των τζιχαντιστών προειδοποιεί για νέες επιθέσεις.

«Μετά το Παρίσι θα έρθει η σειρά της Ρώμης, του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον», λέγεται πως αναφέρει το μήνυμα και συμπληρώνει: «Να θυμάστε, να θυμάστε την 14η Νοεμβρίου. Δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα όπως την 11ηΣεπτεμβρίου».

Την ίδια στιγμή, οι συντάκτες του μηνύματος επισημαίνουν: «Η Γαλλία στέλνει μαχητικά στη Συρία, βομβαρδίζει παιδιά και ηλικιωμένους. Σήμερα πίνει από το ίδιο ποτήρι».

Πανηγύριζαν οι τζιχαντιστές στο Twitter

Νωρίτερα, τη στιγμή που η Γαλλία ζούσε στιγμές τρόμου, υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγύριζαν για τις πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες που σκόρπισαν το θάνατο και τον πανικό στο Παρίσι.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.

«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει μία ακόμα ανάρτηση.