Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 23:23
Παραπολιτικά

Τους…τρέλανε και πάλι!






Εβδομάδα ευχάριστων εξελίξεων για την πόλη του Βόλου, αυτή που πέρασε, με Περιφερειάρχη και Θάνο Θεοδώρου να ανακοινώνουν την έγκριση έργων αστικής ανάπλασης, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ. Έλειπε βέβαια ο πρωτεργάτης της προσπάθειας, Αχιλλέας Μπέος, αλλά ας είναι καλά ο Πουλάκης και ο Μπαλλής (!) που για να τον εκδικηθούν απλώς έκαναν κακό στην πόλη. Σαν τον απατημένο σύζυγο που έκοψε τα γεννητικά του όργανα για να εκδικηθεί την…σκορδόπιστη!

Ως αντιλαμβάνεστε οι προαναφερθέντες είναι μεταξύ των λίγων που δεν πολυχάρηκαν για την εξέλιξη αυτή, όπως βέβαια και άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Κορυφαίοι της «τραγωδίας» οι γνωστές πληγές της τοπικής δημοσιογραφίας, που για πολλοστή φορά δεν κατόρθωσαν να κρύψουν την πίκρα και τον πανικό τους και φυσικά ξευτιλίστηκαν!

Με άρθρα και σχόλια, γραμμένα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο του καρμπόν, αναλύθηκαν σε κραυγές και αναθέματα, γιατί τα βρήκαν Περιφέρεια και Δήμος και πως έγινε η κωλοτούμπα και άλλα τέτοια φαιδρά, πιστοποιώντας, στους ελάχιστους που ακόμη αμφιβάλλουν, ότι είναι απλοί γελωτοποιοί της δημοσιογραφίας. Δυστυχώς…

Στο μεταξύ είδα τηλεοπτικά τον Αγοραστό πριν τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου και μετά από αυτή. “Δεν είχα κάτι προσωπικό με τον Κώστα. Λύθηκε η παρεξήγηση. Η κόντρα αφορούσε στο συμφέρον του Βόλου” δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για τον Κώστα Αγοραστό, επισημαίνοντας μάλιστα ότι πλέον υπάρχει μια άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου Βόλου και Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Γιατί σας το λέω; Γιατί μου φάνηκε καμιά δεκαριά πόντους ψηλότερος και μάλιστα χωρίς να φοράει το παπούτσι με το πονηρό…τακούνι…