Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 17:38
Θεσσαλία

Την πλαστική επέμβαση στο κεφάλι περιμένει ο τετράχρονος Στέφανος που παραλίγο να καεί ζωντανός






Στη Β’ παθολογική κλινική του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και δυόμισι περίπου μήνες ο τετράχρονος Στέφανος, ο οποίος στις 23 Νοεμβρίου του περασμένου έτους κινδύνεψε να καεί ζωντανός από κερί, αφού το σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του και τον αδελφό του στη Λάρισα, δεν είχε ρεύμα λόγω χρεών.

Ο τετράχρονος έχει ξεπεράσει τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε από την πυρκαγιά που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει σε νοσηλεία για όσο διάστημα ακόμη κριθεί, ώστε να μπορέσει να γίνει η απαιτούμενη πλαστική επέμβαση στο κεφάλι του.

Όπως εξήγησε η ίδια η μητέρα του, λίγο μετά από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, λόγω του εγκαύματος που υπέστη στο κεφάλι του, αποκολλήθηκε τμήμα του δέρματος. Αυτό αναμένεται να αποκατασταθεί εν ευθέτω χρόνω για να αποφευχθεί ενδεχόμενο μόλυνσης, με χειρουργική επέμβαση που θα χρησιμοποιήσει δέρμα από την πλάτη του μικρού.

Προς το παρόν ο Στέφανος απολαμβάνει της αγάπης και της φροντίδας της μητέρας του και του προσωπικού του νοσοκομείου, φορώντας διαρκώς ένα ειδικό δίχτυ στο κεφάλι του.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

Πηγή: onlarissa.gr