Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 14:34
Αθλητικά

Την… έπεσαν στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής ο οποίος αποχωρεί ντροπιασμένος (video)!






Είναι μια σκηνή από το χθες, αλλά μοιάζει και με προσεχώς… γενικώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το βίντεο δείχνει τι ακριβώς συνέβη λίγο μετά την ψηφοφορία που ρίχνει τη διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενα παραδοσιακό προπύργιο του συστήματος εδω και δεκαετίες.

Ο πρόεδρος Βούλγαρης – εμπλεκόμενος και στο σκάνδαλο με τις χρυσές πιστωτικές κάρτες της ΕΠΟ στη Βραζιλία που αξιοποιήθηκαν για προσωπικούς σκοπούς – έχει υποστεί ταπεινωτική ήττα με ψήφους 45-10 και πέντε παρόντες.Η ψηφοφορία αφορούσε τον διοικητικό απολογισμό κάτι που σημαίνει πως οδηγείται σε μομφή και εκλογές. Μια Ένωση που αυτόματα περνάει στα χέρια όσων επιδιώκουν την κάθαρση, και υποστηρίζεται στη Βόρειο Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ.

Ενώ λοιπόν ηττήθηκε με ψήφους 45-10 ο πρόεδρος της ΕΠΣ παίρνει τον λόγο και ανακοινώνει ότι ο απολογισμός… υπερψηφίστηκε! Το τι ακολουθεί μπορεί να το περιγράψει καλύτερα μόνο η εικόνα.

Γεγονός πάντως είναι ότι παρά τα τερτίπια του Βούλγαρη, η Ένωση πλέον οδηγείται σε εκλογές, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές η πλευρά του Βούλγαρη είχε κερδίσει με ψήφους 58-2, ενώ τώρα η ανατροπή είναι ολική με ψήφους 45-10 και πέντε να ψηφίζουν παρών.

Η αποδοκιμασία δηλαδή των πεπραγμένων αυτών των στελεχών είναι τόσο μαζική από τους ίδιους τους ανθρώπους που τους στήριξαν…

 

Πηγή: sdna.gr