Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:48
Αθλητικά

Οι κινήσεις του Ερασιτέχνη






Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 για το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση:

«Σε προγραμματισμένες συναντήσεις προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα μας.
Η τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Τσεκούρα Νικόλαο και τα μέλη κ.κ. Κάβουρα Νικόλαο και Μεταφτσή Αλέξανδρο είχε συνάντηση αρχικά στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με το Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Φιλιππούση Ιάκωβο, στην οποία παρέστησαν και ο νομικός σύμβουλος του Υφυπουργείου κ. Παπασπύρου Δημήτριος (αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού) και ο Ειδικός σύμβουλος του Υφυπουργού κ. Κατραχούρας Γεώργιος, με τους οποίους συζήτησαν διεξοδικά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και από κοινού αποφασίστηκε να αποσταλεί υπόμνημα προς το νομικό τμήμα του Υφυπουργείου, προκειμένου να υπάρξει έγγραφη γνωμοδότηση για τα αναφερόμενα ερωτήματα, που αφορούν τη συνέχεια του σωματείου μας, την κατηγορία που αυτό δύναται να αγωνισθεί και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε όταν επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες να μην έχει τον βραχνά των οικονομικών υποχρεώσεων, όπως επίσης να γίνει συνάντηση, με μέριμνα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με την ΕΕΑ.

Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση με το νομικό σύμβουλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Σιώζο, ενώ είχε συναντήσεις και με έγκυρο δικηγορικό γραφείο, εξειδικευμένο σε αθλητικά ζητήματα, το οποίο και εξουσιοδοτήθηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη να κινεί όλες τις διαδικασίες.
Επαφές έγιναν και με την ομάδα του Εργοτέλη, με την οποία θα γίνει συνάντηση στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να έχουμε κοινή πλεύση σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνούν οι σύλλογοι μας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεδρίασε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Να σταλούν υπομνήματα προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού, προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και προς την ΕΠΟ.
Καλεί τους φίλους της ομάδας μας να εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου. Η εγγραφή γίνεται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 18.00 έως τις 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου στη θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου, με το ποσό των 20 ευρώ για όλη τη χρονιά.
Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι ουδεμία σχέση έχουμε με πολιτικές σκοπιμότητες και εκείνο που μας ενώνει όλους είναι η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό Βόλου και η προσδοκία μας να ζήσουμε τις χαρές του παρελθόντος και γρήγορα .
Τιμούμε και αναγνωρίζουμε σε όλους όσους πέρασαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα την αγάπη τους και την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους θέλουμε όλους κοντά μας.
Θα συσταθεί επιτροπή από γνωστά μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας και από όλα τα αθλήματα που δραστηριοποιούνται στο σύλλογο προκειμένου να προετοιμάσει σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 80 χρόνων της ιστορικής ομάδας μας, το 2017» .