Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 15:52
Αθλητικά

Τεράστια νίκη ο Βόλος – Αλωσε τα Τρίκαλα






Με τον συνήθη… ύποπτο Βασίλη Μάντζη, ο Βόλος πέρασε νικηφόρα από τα Τρίκαλα, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη που τον διατηρεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο πρώτος σκόρερ της Football League με πέντε γκολ, ήταν αυτός που… κάρφωσε τα Τρίκαλα στο 86ο λεπτό και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το νικητήριο τέρμα για της ομάδα του Βόλου σημειώθηκε στο 86ο λεπτό όταν ο Κάρλες Κότο βρέθηκε από δεξιά μέσα στην περιοχή και με άψογη σέντρα βρήκε το κεφάλι του Μάντζη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Βόλος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες και μάλιστα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Γιουκαρής (81′ Ρούνεϊ), Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός (70′ Τριανταφυλλάκος), Μακρίδης (70′ Σταματάκος), Πάνος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τσιάρας

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης (91′ Φράγκος), Καμπαγέρο, Κότο, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία (88′ Ενγκουέμ), Λούκας Γκαρσία (78′ Ηλιόπουλος)