Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 12:40
Τοπικά

Τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου, γεμίσε μεγάλη αλυσίδα σούπερμαρκετ






Τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου, γεμίσε για ακόμη μια φορά μεγάλη αλυσίδα σουπερμαρκετ που δραστηριοποιείται στον Βόλο.

Απο την συγκεκριμένη δομή του δήμου Βόλου βρίσκουν βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης εκατοντάδες αναξιοπαθούντες δημότες.Από σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την υποδιευθύντρια του καταστήματος σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Γεωργία Πάλτζου στους χώρους των μάρκετ, πίσω από τα ταμεία έχουν τοποθετηθεί μεγάλα καλάθια και οι πελάτες καλούνται να προσφέρουν ό,τι δύνανται: τρόφιμα, είδη ένδυσης, είδη υπόδησης, παιχνίδια.Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε συγκεντρώθηκαν τα είδη σήμερα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Όπως ανέφερε:«Πρόκειται για δράση που επαναλαμβάνουμε μία φορά κάθε χρόνο. Λέγεται Ημέρα Εθελοντισμού και στο πλαίσιο αυτό, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουμε είδη για όσους έχουν ανάγκη. Προηγούμενες χρονιές είχαμε ενισχύσει ιδρύματα. Φέτος σκεφτήκαμε στον Βόλο το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μέσα από το οποίο εξυπηρετείται μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που έχουν πραγματικά ανάγκη».
«Τα ΑΒ Βασιλόπουλος είναι δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να επιτελέσουμε κοινωνικό έργο προς όφελος των συνανθρώπων μας. Η συμβολή τους, τόσο με τις επιταγές όσο και με τα είδη που προσφέρουν είναι πολύ σημαντική και καλύπτεται σημαντικό μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχόμαστε η δράση τους να βρει κι άλλους μιμητές», ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος Βόλου Νατάσσα Μορφογιάννη.
Τα είδη κανονικά επρόκειτο να παραδοθούν την Κυριακή 27 Μαΐου, ωστόσο λόγω του τριημέρου για την αργία του Αγίου Πνεύματος, η παράδοση των ειδών έγινε δύο ημέρες αργότερα.