Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 09:41
Θεσσαλία

Τα πιο… ακριβά λουλούδια για 73χρονη από τον Αμπελώνα






Τα… πιο ακριβά λουλούδια, προσπάθησε να πουλήσει σε 73χρονη Αμπελωνίτισσα, ένας 39χρονος πλανόδιος πωλητής καλλωπιστικών φυτών. Μόνο που η 73χρονη, όχι μόνο δεν εξαπατήθηκε από τον 39χρονο με αφορμή τα ρέστα κατά την αγοραπωλησία λουλουδιών, αλλά ενημέρωσε κιόλας και την ΕΛ.ΑΣ. που μετά από έρευνα στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο, τον συνέλαβε.

Ο 39χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προχθές το πρωί και κατά την πώληση λουλουδιών «εξαπάτησε 73χρονη ημεδαπή, παραπλανώντας την ότι του παρέδωσε δύο χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, ενώ η παθούσα του είχε παραδώσει δύο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Στη συνέχεια ο δράστης αρνήθηκε την ολοκλήρωση της συναλλαγής, επιστέφοντας στην 73χρονη μόνο το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και διέφυγε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, αποκομίζοντας παράνομα με αυτό τον τρόπο, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Η παθούσα αντιλαμβανόμενη την απάτη σε βάρος της ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη». Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

 

 

Πηγή: Ελευθερία