Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:27
Άλλες Ειδήσεις

Τα γυναικεία επαγγέλματα που φαντασιώνονται όλοι οι άνδρες






Tο τι συμβαίνει στο μυαλό μιας γυναίκας ήταν, είναι και πιθανότατα θα είναι για πάντα ένα μυστήριο.

Όπως το 70% του πλανήτη καλύπτεται από νερό, έτσι και το 70% των σκέψεων του άνδρα (και λίγο λέω) καλύπτεται από… σεξ!

Ενώ λοιπόν το υπόλοιπο 30% μοιράζεται κατά κύριο λόγο στο φαΐ και την μπάλα, η βασική προτεραιότητα του ανδρικού εγκεφάλου αναλώνεται στο αν, πότε και με ποιον τρόπο θα «κεράσει».

Κι ενώ οι φαντασιώσεις είναι ασταμάτητες (από την εποχή της εφηβείας μέχρι την εποχή που του πέφτει η μασέλα στη σούπα), κάποια συγκεκριμένα γυναικεία επαγγέλματα βαράνε… συναγερμό στο μυαλό και τον καβάλο του.

Όπως, για παράδειγμα, τα εξής:

 

Νοσοκόμα

Η κλασικότερη -και πιθανότατα πιο δημοφιλής- περίπτωση. Αν και παραπέμπει σε μια κατάσταση που είσαι άρρωστος (άρα όχι και ικανός για πολλά-πολλά) η φάση με νοσοκόμα είναι από τα πιο αγαπημένα σενάρια φαντασιώσεων. Θες επειδή είναι τόσο παιγμένη σε τσόντες που σου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό; Θες επειδή η άσπρη ποδιά είναι σέξι και αφήνει υποσχέσεις για το τι μπορεί να κρύβεται από κάτω; Όπως και να ‘χει, αγνοείται ακόμα ο άνδρας που να έχει νοσηλευτεί έστω μια φορά και να ΜΗΝ ονειρεύτηκε τη στιγμή που η νοσοκόμα περιμένει τη στιγμή που θα μείνει μόνος για κυλιστεί μαζί του στο κρεβάτι του πόνου.

Τα γυναικεία επαγγέλματα που φαντασιώνονται όλοι οι άνδρες

Τροχονόμος

Και μόνο η εμφάνιση μιας γυναίκας σε έναν ρόλο και μια στολή που είναι συνδεδεμένος με ανδρική φιγούρα αρκεί για να σε ιντριγκάρει. Είναι σαν τη γυναίκα αξιωματικό στον στρατό. Απλώς μέτρια να είναι -και μόνο σε αντίθεση με τους γύρω- σου εξάπτει το ενδιαφέρον. Έτσι και στην περίπτωση της τροχονόμου το μάτι σου γαντζώνεται αμέσως πάνω της. Το βλέμμα κεντράρει ακούσια στη στενή φούστα (με τους εύλογους συνειρμούς που αυτό προκαλεί). Η επιθυμία να… αμφισβητήσεις την εξουσία σε ανάβει περισσότερο. Τόσο που να ‘ναι αναπόφευκτη στο μυαλό σου η εικόνα να την… τιμωρείς για την κλήση που σου έκοψε.

Τα γυναικεία επαγγέλματα που φαντασιώνονται όλοι οι άνδρες

Καμαριέρα/καθαρίστρια

Εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο: Την καμαριέρα και την καθαρίστρια δεν τις βλέπεις την ώρα που κάνουν τη δουλειά τους. Αν δεν μιλάμε για προχειροφτιαγμένη τσόντα (όπου ο πρωταγωνιστής είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και η εργαζόμενη σκύβει με φούστα-ζώνη μπροστά του για να καθαρίσει τη φλοκάτη) δεν είσαι παρών όταν βρίσκονται σε δράση. Κι όμως! Κατέχουν περίοπτη θέση στο Hall Of Fame των φαντασιώσεων σου. Εκεί όπου τις σκέφτεσαι (μόνο) με το φτερό-ξεσκονιστήρι να σε συμπεριλαμβάνουν στη φασίνα και να σε… συγυρίζουν για τα καλά.

Τα γυναικεία επαγγέλματα που φαντασιώνονται όλοι οι άνδρες

Γυμνάστρια

Είναι η… φύση του επαγγέλματος τέτοια που είναι αδύνατο να μην μπεις σε πειρασμό. Μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο να μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Διότι άντε πες ότι εσύ έχεις πάει με όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τη γυμναστική σου και μόνο. Δεν έχεις πάει να τη στήσεις για να βλεφαριάζεις. Πώς γίνεται όμως όταν βομβαρδίζεσαι από διερχόμενα κολάν να μη ρίξεις μια ματιά; Πώς γίνεται στήθη ταλαντευόμενα από τις ασκήσεις και καπούλια τουρλωμένα από τις διατάσεις να μην υποπέσουν στην αντίληψή σου; Και πώς γίνεται να μην φαντασιωθείς την επίμαχη γυμνάστρια να σου προτείνει ένα… personal training;

Τα γυναικεία επαγγέλματα που φαντασιώνονται όλοι οι άνδρες

Καθηγήτρια

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Ναι, αυτή που φορούσε η περιποιημένη φιλόλογος που σου έκανε ιδιαίτερα στην Έκθεση (ενώ εσύ θα προτιμούσες στη Γλώσσα) και σ’ έκανε να ζαλίζεσαι. Που τη μύριζες στη μιλφάρα καθηγήτρια των Καλλιτεχνικών όταν καθόσουν στο πρώτο θρανίο μπροστά από την έδρα και σκεφτόσουν να τη ζωγραφίσεις (γυμνή). Που σε μεθούσε όταν ερχόταν από πάνω σου η αφράτη κυρία των Αγγλικών να σου διορθώσει την ορθογραφία και την ώρα που σου έβαζε αυτοκολλητάκι για το άριστα, εσύ χάζευες το ντεκολτέ της.

Τα γυναικεία επαγγέλματα που φαντασιώνονται όλοι οι άνδρες

 

 

 

Πηγή: menshouse.gr