Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 08:30
Αθλητικά

Τα βλέμματα στο Βελεστίνο






Στο Βελεστίνο διεξάγεται το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου ο Ρήγας Φεραίος φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου, με ώρα έναρξης του αγώνα στις 4.30 μ.μ.

Οι γηπεδούχοι έπειτα από τις δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές αναζητούν τους πρώτους βαθμούς, την ίδια στιγμή που η Νίκη Βόλου θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της και να διατηρηθεί στην κορυφή.

Ο τεχνικός του Ρήγα Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Δημητρίου, του ανέτοιμου Χίσα και του στρατευμένου Γουτούλη.

Την ίδια στιγμή ο Λεωνίδας Μπίλης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Παρασκευαΐδη, που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, και του τραυματία με θλάση πρώτου βαθμού Τορεζάνι.

Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή της Νίκης θα βρίσκεται ο Παπαδόπουλος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του από το περσινό πρωτάθλημα.

 

Εισιτήρια και διαιτητές

 

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καθίσουν στην αρχή της κεντρικής κερκίδας σε σχέση με την είσοδο του γηπέδου

Διαιτητής στην αναμέτρηση του Βελεστίνου ορίστηκε ο Δυμεωνίδης από την Πιερία, με βοηθούν τους συντοπίτες του Βρούζο και Μηνούδη.