Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 21:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σώθηκε από θαύμα ο Πάνος Καλλίτσης! Άγνωστοι πυροβόλησαν τον διάσημο κομμωτή






Σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. Ο διάσημος make up artist το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από αγνώστους με τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την αδελφή του, τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο Πάνος Καλλίτσης επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού. Μπροστά στην επίθεση ήταν και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς η μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε.

Ο γνωστός κομμωτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο εκείνο της ληστείας. Στο πλευρό του διάσημου make up artist και της συζύγου του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κουμπάρα τους Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τους πάντρεψε τον Ιούλιο του 2011.