Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:43
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

ΣΥΡΙΖΑίοι Βόλου: Ποιο λεωφορείο; Και κοινωνικό μέρισμα θα δίνουν!






Διαβάζεις τις ανακοινώσεις των αδέσποτων δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα θέλουν να γίνουν δεσποζόμενοι, και βουρκώνεις από συγκίνηση!  Μεγαλοψυχία, ευαισθησία, απλοχεριά, άλλοι άνθρωποι σας λέω. Αλλοι. Να πάρτε παράδειγμα τα 60.000 ευρώ που θα δώσει η διοίκηση του ΟΛΒ για την αγορά του ειδικού λεωφορείου που χρειάζονται οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Αμέσως εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία όχι μόνο συγχαίρουν – και ορθά – τη διοίκηση του ΟΛΒ, αλλά κατακεραυνώνουν για «πρωτοφανή αναλγησία» – πιο ορθά – τη Δημοτική Αρχή του Βόλου! Και λέμε πιο ορθά γιατί ως γνωστόν οι προηγούμενες, της αρεσκείας τους, Δημοτικές Αρχές δεν έκλειναν τη χρονιά, αν δεν έπαιρναν από δυο τρία λεωφορεία, ενώ ετούτοι κανένα. Κακοί άνθρωποι και χρειάστηκαν ο μικρός Ιάσονας και η Φωφώ, ο «λαγός» του, να τους ξεμπροστιάσουν!

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν γίνει ο Ιάσονας Δήμαρχος (τι; Ε, καλά λέμε και καμιά…. να περνάει η ώρα) όχι μόνο λεωφορεία θα μοιράζει, αλλά θα απαιτήσει (και φυσικά θα λάβει) να μοιράζει αυτός το κοινωνικό μέρισμα! Αν πάλι δεν του το δώσουν μπορεί να ασχοληθεί με τα εργόχειρα, να τα πουλάει και με τα λεφτά να κάνει κοινωνική πολιτική (θα βοηθήσει και Γαργάλας, αλλά αυτός θα πλέκει καλαθάκια)!