Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:19
Τοπικά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 60χρονου στο Χόρτο






Συνεχίζονται και σήμερα οι εξέλιξη ι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Χόρτου. Ένας φίλος του 60χρονου φέρεται να δήλωσε στους λιμενικούς ότι τον είδε τελευταία φορά προχθές στις 6 το απόγευμα.

Ο 60χρονος άνδρας συνήθιζε να κάνει κανό με ένα αυτοσχέδιο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Χόρτου καθημερινά.

Χθες στις 6 το απόγευμα βρέθηκε  βρέθηκε το κανό στη θαλάσσια περιοχή του Χόρτου, ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο άνδρας.

H ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτυλίας:

Ενημερώθηκαν, οι Λιμενικές Αρχές Βόλου και Αγίας Κυριακής, απογευματινές ώρες χθες, ότι 59χρονος είχε μεταβεί για διενέργεια κανό στη θαλάσσια περιοχή Μήλινας Μαγνησίας και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην ευρύτερη ανωτέρω περιοχή από ξηράς με δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, από θαλάσσης με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και τέσσερα (04) ιδιωτικά σκάφη, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Οι έρευνες από θαλάσσης και αέρος διεκόπησαν νυχτερινές ώρες χθες λόγω σκότους, ενώ πρόκειται να συνεχιστούν πρωινές ώρες σήμερα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.