Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 19:44
LIFE

Συνεχίζεται η κόντρα: Η σκληρή απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Μπαλατσινού






Συνεχίζεται η ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ του Δημήτρη Παπανώτα και της Τζένης Μπαλατσινού. Όλα ξεκίνησαν από κάποια καυστικά σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος του «Happy Day» για το πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσινού, υπονοώντας οτι η παρουσιάστρια   έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

Μία ερώτηση που της απευθύνθηκε on camera, σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, έκανε την Τζένη Μπαλατσινού να χάσει την ψυχραιμία της και να αναφερθεί στον Δημήτρη Παπανώτα με προσβλητικά σχόλια.

«Έχω κάνει καμιά δεκαριά (πλαστικές επεμβάσεις) κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες… Α, δεν ξέρω, εγώ 2-3 που έχω ακούσει είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι – γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Η πρώτη απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ήρθε μέσα από την εκπομπή του «Happy Day», που είπε: «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Να σε ρωτήσω για την κλιματολογική αλλαγή; Για την κρίση στην Αργεντινή;…Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε! Δεν το λέω για την Τζένη! Γενικώς».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Για δες καιρό που διάλεξε το Τζενακι (Μπαλατσινου) να κάνει ρατσιστικές και ομοφοβικες δηλώσεις!!!! Σήμερα που στη βουλή κατατίθεται ΑΥΤΟ το νομοσχέδιο!!!!

Θα της απαντήσω με εκτεταμένο σημείωμα όπου θα εκφράσω τις δεκάδες απορίες μου μετά την αναίτια και χυδαία επίθεσή της σε βάρος μου. Ελπίζω να έχει τα guts να απαντήσει σε αυτές τις απορίες.

Τι είδους απορίες? Να πχ αναρωτιέμαι αν μετά την εικοσαετή καριέρα της ως νοικοκυρά και τη σύντομη θητεία της ως μοντέλο και ως παρουσιαστρια, σκέφτεται να κάνει και καριέρα ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας…. Χαχαχα…».

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού, απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα μέσα απο τη σελίδα της, Jenny.gr

Αγαπητέ σχολιαστή…

Ας μιλήσουμε περισσότερο για όρους και λιγότερο για αφορισμούς.

Ομοφοβία: Η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Φαινόμενο που βασίζεται στην προκατάληψη, δημιουργείται από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Συχνά φτάνει ως το σημείο να εκδηλώνεται πολύ επικίνδυνα, όπως μέσω λεκτικής βίας και με ομοφοβικά εγκλήματα μίσους όπως επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, ακόμη και φόνους. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ομοφοβία μπορεί να προέρχεται από θρησκευτική προκατάληψη, αισθήματα κοινωνικής ανασφάλειας ή ως αυτοεπιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού. Κάποιοι από τους παράγοντες που επιτείνουν τη ομοφοβία ειναι ακόμη το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και κοινωνικό στάτους, η έλλειψη επαφής με ομοφυλόφιλους και η έλλειψη παιδείας.

Μισογύνης: Αυτός που μισεί το γυναικείο φύλο και το υποτιμά κατά συρροή.

Κατίνα: γυναίκα που επικρίνει κακόβουλα την ζωή των άλλων, μιλά πολύ και σκέφτεται λίγο.

Άνδρας: Αρσενικός Άνθρωπος. Δεν επικρίνει τις γυναίκες, μιλά λίγο και σκέφτεται πολύ. Διακατέχεται από υπερηφάνεια, αυτοσεβασμό και  γενναιότητα στην ανάληψη ευθυνών.

Μπορείς να εμμένεις στον λαϊκότροπο κακόβουλο λόγο σου και να αφήσεις ήσυχους όρους κοινωνικής ευαισθησίας. Αρπάζοντας τα λεκτικά λάβαρα της ομοφοβίας, μάλλον δεν καταφέρνεις να μεταλλάξεις την μισογυνία σε σοβαρή τοποθέτηση.

Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…

Καλημέρα και εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις απάντηση στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν γύρω από την showbiz…

Υ.Γ. Εναλλακτικές ερωτήσεις προς αντικατάσταση «κλισέ» ερωτήσεων:

1) Έχεις σταθερό κύκλο περιόδου;
2) Μπορείς να κάνεις διπλή τσιχλόφουσκα;
3) Χρησιμοποιείς χάρακα για την χωρίστρα;
4) Ο πλαστικός πήρε απόδειξη ή πληρώθηκε μαύρα;

Η νέα ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα

Ο δημοσιογράφος ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook το κείμενο της Τζένης Μπαλατσινού, γράφοντας: «Ωραία! Ας μας περιγράψει τώρα, μέσα στην τρικιμια εν κρανίω που την ταλανίζει, τους όρους ” ανοργασμικη” και “κλιμακτηριακη υστερία” …»

Και στη συνέχεια έγραψε ένα νέο κείμενο:

«Μάλιστα κύριοι! Κατά την άποψη της κυριας Μπαλατσινου άνδρας είναι όποιος δεν επικρίνει ποτέ γυναίκες. Ότι κι αν έχουν κάνει! Και μισογύνης όποιος επικρίνει γυναίκες. Ας πούμε όποιος δε γουσταρει τη Μέρκελ η την Λεπέν, είναι μισογυνης!!! Και όποιος δε γουσταρει τις κατινες του λαιφ σταιλ είναι επίσης μισογύνης! Πρέπει να χειροκροτουμε την κάθε ματαιόδοξη μανιώδη καταναλωτρια , την κάθε άρρωστη με την εικόνα της, την κάθε τεκνατζου πρώην σύζυγο και κατά τα άλλα καλή μητέρα, την κάθε σκληρή και εγωιστρια που εγκαταλείπει ένα γάμο όταν ο φορτογκας σύζυγος μείνει στον άσσο! Πρέπει γενικά να τις έχουμε όλες στο απυρόβλητο!
Οχι κορίτσια. Άλλο αγαπάω τις γυναίκες και άλλο είμαι μουνουδουλος και σαλιαρης. Μη τα μπερδευετε.

Εξάλλου ζούμε στο 2015. Μάθαμε ελπίζω να εκτιμούμε η να απορρίπτουμε κάποιον οχι για αυτό που διαθέτει ανάμεσα στα πόδια του, αλλά για τό ήθος, το περιεχόμενο και την καλλιέργεια του.
Αυτά και κλείνω με το θέμα της κακομοίρας. Αχ τζενακι, κατα βάθος σε λυπάμαι…»