Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 23:16
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη και ο τρίτος ληστής της 80χρονης – Αναζητείται ένας ανήλικος






Συνελήφθη και ο τρίτος από τους τέσσερις ληστές της 80χρονης στην Κόρινθο. Η τρίτη σύλληψη έγινε στον Πύργο ενώ αναζητείται ο ανήλικος. Πρόκειται για άτομα περίπου 30 ετών.

Ο θάνατος της 80χρονης γυναίκας, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας φαίνεται να προκλήθηκε από το σοκ της εισβολής των ληστών. Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, λάμβανε και οξυγόνο από ειδική αναπνευστική συσκευή.

Βρισκόταν στο κρεβάτι της όταν οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της. Ένας από αυτούς την προσέγγισε και την ταρακούνησε έντονα προκειμένου να του αποκαλύψει που έχει χρήματα.

Αν και αρχικά υπήρχε η διαρροή πως οι δράστες είχαν δέσει και φιμώσει την 80χρονη γυναίκα, αυτή η πληροφορία φαίνεται πως δεν επιβεβαιώνεται από τα ευρήματα που έχουν βρεθεί. Όπως και να έχει, ο θάνατος της ηλικιωμένης, είτε έχει προέλθει από παθολογικό, είτε από βίαιο αίτιο, είναι συνέπεια της εισβολής.

Οι δράστες διέφυγαν παίρνοντας μια τηλεόραση, λίγα τρόφιμα, λάδια και πετρέλαιο.

Το χρονικό της ληστείας

Σοκαρισμένοι παραμένουν μέχρι και σήμερα οι κάτοικοι της Πουλίτσας Κορινθίας με τον φρικτό θάνατο που βρήκε ηλικιωμένη στα χέρια ληστών, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου. Η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που την έδεσαν και την φίμωσαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν τελικά μια τηλεόραση.

Οι αδίστακτοι άντρες δεν έλυσαν ποτέ την 83χρονη, πριν φύγουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο. Επί τόπου βρέθηκαν άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, προκειμένου να πέσει φως στα ακριβή αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη περίπτωση ληστείας με ανθρωποκτονία ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα σε τρεις ημέρες, μετά το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι, όπου μια 87χρονη δέχτηκε φονικά χτυπήματα από ληστές.