Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:42
ΠολιτισμόςΤοπικά

Συναυλία στο Βόλο με τη γνωστή ερμηνεύτρια Ηρώ






Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου διοργανώνει μία ιδιαίτερη συναυλία με τη γνωστή και πετυχημένη ερμηνεύτρια Ηρώ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στις 21:00.

Η Ηρώ, μετά από μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό σε πολλά αξιόλογα θέατρα, conservatoire, μουσεία, εκκλησιαστικούς χώρους, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία φέρνοντας πιο κοντά την Ελλάδα στην Ευρώπη και κυρίως την Ευρώπη στην Ελλάδα, επέστρεψε μετά από τριάμισι χρόνια.

Η “επανεκκίνηση” αυτή σηματοδοτείται από τις soldout εμφανίσεις της στο Half Note το Μάρτιο και τον Απρίλιο και ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 όπου παρουσίασε ένα πρόγραμμα ελληνικό και διεθνές σε πολλές γλώσσες  που ήταν ουσιαστικά η κορύφωση αυτής της μεγάλης περιοδείας. Η Ηρώ, πάντα πρωτοποριακή,  με σεβασμό στην τέχνη της μουσικής και παράλληλα έχοντας μια δυναμική παρουσία και μια άρτια εικόνα ως πιανίστα και ερμηνεύτρια υψηλών προδιαγραφών, έρχεται να παρουσιάσει κάτι νέο και ελκυστικό. Έντονα προσωπικό ύφος, δάχτυλα που τρέχουν πάνω στα πλήκτρα του πιάνου και μια φωνή δροσερή και άμεση. Αυτή είναι η Ηρώ κι αυτή θα απολαύσουμε στη μοναδική αυτή συναυλία.

Ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, με αγάπη για την ίδια τη μουσική και αυστηρές επιλογές, η Ηρώ έρχεται μαζί με τα Χριστούγεννα στο Βόλο, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες, τραγούδια που έχει αγαπήσει αλλά και τραγούδια με τη συνοδεία του συνεργάτη της Γιάννη Ματσούκα, μέλος της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με την οποία συνεργάστηκε και η Ηρώ επί 7 συναπτά έτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης»).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.doepap.gr  και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».