Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:01
Αθλητικά

Συμφώνησε με Συμελίδη ο Βόλος






Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής βρίσκεται ο πρωτοπόρος Βόλος. Οι Θεσσαλοί, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του εξτρέμ του ΑΟ Τρίκαλα, Παναγιώτη Συμελίδη και μένει να φανεί αν αυτός φορέσει τη φανέλα τους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ή από το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οπότε απολύτως νόμιμα ο Βόλος ήρθε σε επαφή μαζί του, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει και άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί ακόμα και εντός Ιανουαρίου. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται από τις αξιώσεις του ΑΟΤ. Σε διαφορετική περίπτωση ο Συμελίδης θα μετακομίσει στον Βόλο από το καλοκαίρι.

Τη φετινή χρονιά ο Συμελίδης έχει 15 συμμετοχές και 6 γκολ με τον ΑΟ Τρίκαλα, όντας ο πρώτος του σκόρερ. Προηγουμένως έπαιξε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (64 ματς, 13 γκολ σε δύο χρόνια), Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Σμύρνης, Ερμιονίδα, Τηλυκράτη και Εθνικό Βατερού. Στη Football League έχει απολογισμό 93 συμμετοχές και 13 γκολ. Πρόκειται για τον πλέον ποιοτικό ποδοσφαιριστή της θεσσαλικής ομάδας με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία.

 

 

Πηγή: Flnews.gr