Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:35
Θεσσαλία

Συλλήψεις με LSD και ηρωίνη στη Λάρισα

Oι νεαροί Έλληνες ηλικίας από 23 ως 31χρόνων είχαν στην κατοχή τους τρία χαρτάκια εμποτισμένα με την παραισθησιογόνο ουσία
Οι ύποπτες κινήσεις τεσσάρων νεαρών που κινούνταν, έκαναν αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να τους σταματήσουν για έλεγχο σε έναν δρόμο της Λάρισας. Κατά την σωματική έρευνα που τους έκαναν, βρήκαν πάνω τους ποσότητες ναρκωτικών και μία σιδερογροθιά.






Συγκεκριμένα, οι νεαροί Έλληνες ηλικίας από 23 ως 31χρόνων είχαν στην κατοχή τους τρία χαρτάκια εμποτισμένα με την παραισθησιογόνο ουσία LSD, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μείγμα κάνναβης με καπνό, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ένας 42χρονος Έλληνας, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και 147 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.