Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 01:22
Θεσσαλία

Συλλήψεις για ηρωίνη στον Τύρναβο






Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σχηματίστηκε σε βάρος δύο Αλβανών, 32 και 36 ετών, που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Τύρναβο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας εντόπισαν τους συλληφθέντες μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο άνδρες έκρυβαν ναρκωτικά σε σπίτι στον Τύρναβο.

Χθες το απόγευμα ακινητοποιήθηκε έξω από το σπίτι ο 32χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 20,4 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 535 ευρώ. Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο σπίτι-κρυψώνα αλλά και σε άλλο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο αλλοδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.630 γραμμάρια ηρωίνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τα χρηματικά ποσά των 2.245 ευρώ και των 13.700 αλβανικών λεκ.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 36χρονος εισήγε προχθές από την Αλβανία τις κατασχεθείσες ποσότητες ηρωίνης, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.