Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 04:37
Τοπικά

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Βόλου από τη σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου μαθητή






Συγκλονισμένη είναι από σήμερα το πρωί η κοινωνία του Βόλου (και όχι μόνο), έπειτα από την αποκάλυψη της κακοποίησης 10χρονου μαθητή σε σχολείο της πόλης από συμμαθητές του.

Το θέμα, έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις, καθώς το άκουσμα και μόνο της είδησης προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του 10χρονου στην Αστυνομία, ο γιος δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση μέσα στο σχολείο από τρεις συμμαθητές του και συγκεκριμένα από δύο αγόρια και ένα κορίτσι, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Επειτα από την καταγγελία του πατέρα, η Εισαγγελία έχει ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 10χρονος μαθητής έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοχειρούργο στην Λάρισα, όπου διαπιστώθηκε η κακοποίησή του, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ο τρόπος.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης έχει γνωστοποιηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ενώ ο ανήλικος μαθητής έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία , παρουσία παιδοψυχολόγου και ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται από χτες στην Εισαγγελία Βόλου.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως ήταν αναμενόμενο ο μαθητής  ήδη άλλαξε σχολική στέγη, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί.