Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 05:35
Τοπικά

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος χαμός 59χρονου Βολιώτη






Παρουσίασε ξαφνική αδιαθεσία και μέσα σε ένα 24ωρο «έσβησε». Απερίγραπτη οδύνη για την απώλεια του 59χρονου Βολιώτη Κωνσταντίνου Πανάγου.

Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε χθες το απόγευμα ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και υποβαλλόταν σε εξετάσεις μετά από αιφνίδιο επεισόδιο που είχε με την υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος εισήχθη προχθές στο Αχιλλοπούλειο για εξετάσεις μετά από κάποια συμπτώματα που παρουσίασε.

Το προηγούμενο διάστημα δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Εντούτοις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, η υγεία του συνεχιζόταν να επιδεινώνεται και μάλιστα ραγδαία, και χθες το απόγευμα κατέληξε.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν σε θέση να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η απώλεια του άτυχου άνδρα βύθισε στο πένθος την οικογένειά του. Ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη. Εργαζόταν ως μονταδόρος στο εργοστάσιο της Servisteel και τον Αύγουστο ετοιμαζόταν να βγει στη σύνταξη.

Είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στον Βόλο. Είχε εργαστεί σε πολλά εργοστάσια, ενώ όλοι όσοι τον γνώρισαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τις αρχές του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Δημητριάδας.