Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:38
Τοπικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στην Εφορία Βόλου ενάντια στους πλειστηριασμούς






Σε κινητοποίηση στην Εφορία του Βόλου ενάντια στους πλειστηριασμούς, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, θα προχωρήσουν 16 σωματεία και φορείς της Μαγνησίας ενώ σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως η μόνη απάντηση του κόσμου για την υπεράσπιση της ζωής του και της προστασία της λαϊκής κατοικίας είναι ο οργανωμένος αγώνας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σωματείων και φορέων:

“Με ένα «κλικ» στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό θα βγαίνει πλέον στο σφυρί η λαϊκή κατοικία με τη σχετική διαδικασία να ξεκινάει στις 21 του Φλεβάρη.
Κανείς να μην μείνει μόνος του στην επίθεση αυτή. Με οργάνωση και αποφασιστικότητα να δώσουμε τη μάχη, να βάλουμε φραγμό στα αρπακτικά που θέλουν να μας πετάξουν στο δρόμο, να αρπάξουν τον ιδρώτα, τους κόπους μιας ζωής για να έχουμε ένα κεραμίδι στο κεφάλι μας εμείς και τα παιδιά μας. Δεν έχει καμιά ευθύνη ο εργαζόμενος που έμεινε άνεργος, που του μείωσαν το μισθό, ο συνταξιούχος που του πετσόκοψαν τη σύνταξη, ο αυτοαπασχολούμενος που η μπότα των επιχειρηματικών ομίλων τον ανάγκασε να κλείσει το μαγαζί του, που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις όποιες υποχρεώσεις είχε δημιουργήσει, ο αγρότης που τον ξεκληρίζουν με τις πολιτικές τους και του βγάζουν στο σφυρί σπίτια, χωράφια και εργαλεία”.