Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 00:13
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στυλίδα: Πήγε να κλέψει και έπεσε από ύψος δέκα μέτρων!






Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε ένας 49χρονος στο νοσοκομείο Λαμίας σήμερα το απόγευμα όταν στην προσπάθειά του να κλέψει τσίγκους που ήταν σε οροφή  εγκαταλελειμμένου εργοστάσιου έπεσε από ύψος δέκα μέτρων περίπου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τραγικό συμβάν έγινε στις 4:30 το απόγευμα στο εργοστάσιο της πρώην Ελαιουργική στη διασταύρωση της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, Βουλγαρικής υπηκοότητας, πήγε μαζί με δυο κατοίκους από της Στυλίδας  να κλέψουν κάποιους τσίγκους από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Πάνω στην προσπάθεια όμως ο 49χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος δέκα μέτρων περίπου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Οι δυο φίλοι του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σημείο. αλλά δεν μπορούσε να μπει μέσα για να παραλάβει τον τραυματία, αφού η πόρτα του πρώην εργοστασίου ήταν κλειδωμένη.

Έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία έκοψε τη σιδερένια πόρτα και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μπόρεσε να φτάσει στο σημείο και να παραλάβει τον βαρύτατα τραυματισμένο 49χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος από την πτώση φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει διασωληνωθεί.

Το Α.Τ. Στυλίδας έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.