Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 06:36
Τοπικά

Στη νεολαία της Νέας Ιωνίας το νέο εντυπωσιακό Βασδέκειο – Εγκαίνια από τον Αχιλλέα Μπέο (φωτογραφίες)






Ένα έργο – όνειρο για πολλά πολλά χρόνια των κατοίκων της Νέας Ιωνίας, αλλά και των αθλητών όλου του Βόλου, το πλήρως αναβαθμισμένο και ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο Βασδέκειο, εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί και δόθηκε προς χρήση στους νέους μας, από τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο.

 

«Αυτό το έργο για το οποίο κάποιοι ηλικιωμένοι δάκρυζαν τις τελευταίες ημέρες που τους συναντούσα και τώρα καταλαβαίνω γιατί, καθώς χρόνια τους το έταζαν, αλλά δεν έκαναν τίποτα, ανήκει στους πολίτες της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, γενικότερα, γιατί έγινε με δικά τους λεφτά, τα οποία εμείς απλώς διαχειριστήκαμε.

Τα παιδιά πρέπει να το αγαπήσουν και να το φροντίσουν γιατί είναι δικό τους. Εμείς το παραδίδουμε γιατί έχουμε χρέος να τους δίνουμε διέξοδο, μακριά από άλλες κοινωνικά επικίνδυνες ασχολίες» σημείωσε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, κ. Αχιλλέας Μπέος, που έδωσε και το εναρκτήριο λάκτισμα πριν αρχίσει το τουρνουά των τμημάτων υποδομών των συλλόγων, από εκατοντάδες μικρά παιδιά.

Στον Δήμαρχο Βόλου απένειμαν τιμητικές πλακέτες ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας και ταμίας της ΕΠΟ, κ. Περικλής Λασκαράκης και ο κ. Φραντζής εκ μέρους του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας.