Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 05:18
Τοπικά

Στη ΜΕΘ στη Λάρισα 78χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Σέσκλο






Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε ελλείψει κρεβατιού στη ΜΕΘ Βόλου, νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί στο δρόμο του Σέσκλου προς το Διμήνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίκυκλο με οδηγό των 78χρονο που κατευθυνόταν από Σέσκλο προς Διμήνι και οδηγούσε ηλικιωμένος, άγνωστο για ποιο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο δίκυκλο.

Ο 41χρονος οδηγός του άλλου δικύκλου φέρεται να προσπάθησε να κάνει ελιγμό πλην όμως τα μασπιέ από τα μηχανάκια βρήκαν τελικά μεταξύ τους.

Το αποτέλεσμα ήταν ο ηλικιωμένος οδηγός να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 41χρονος οδηγός του άλλου δικύκλου κάλεσα άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που κατέφθασε τον παρέλαβε και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου συνέχιζαν για ώρες την έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ο 41χρονος οδηγός του δικύκλου, ο οποίος παρέμεινε στον τόπο μετά το ατύχημα και κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Τροχαία.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το δικαστήριο.