Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:28
Αθλητικά

Στην αποστολή ο Γκουγκούδης. Τι γίνεται με Λεόν;






Επειτα από 5 εβδομάδες ο Σπύρος Γκουγκούδης επιστρέφει στη δράση. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, αναμένεται να συμπεριφθεί στον αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, μια και έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που είχε υποστεί.

Βέβαια, ο Γκουγκούδης δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, μια και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ωστόσο αν το κρίνει ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για περίπου 20-30 λεπτά.

Οσον αφορά τον Λεόν, πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν υποτροπή. Ο Ισπανός μετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θεωρεί ότι είναι προτιμότερο να προστατευεί και να επιστρέψει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα στο ματς με τον Απόλλωνα.

Οι τελικές αποφάσεις πάντως για το ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή θα ληφθούν από τον Σούλη Παπαδόπουλου αύριο το πρωί όταν θα αναχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς για το Ηράκλειο.