Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 21:21
Θεσσαλία

Στα λευκά «ντύθηκε» ο Όλυμπος Ιούλιο μήνα!






Ο Κώστας Πουλτίδης, Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, μιλώντας στο στο Πρακτορείο 104,9 FM, δήλωσε ότι «σήμερα χιονίζει στον Όλυμπο και οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους -1 μέχρι -4 βαθμούς και επικρατούν ισχυροί άνεμοι».

Ο ίδιος τόνισε ότι «εντείνονται οι προσπάθειες για να βρεθεί ο ορειβάτης, αργά χθες το απόγευμα οι διασώστες είχαν φωνητική επαφή με τον 30χρονο, έγιναν τρεις προσπάθειες ανάβασης για να τον προσεγγίσουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον δουν, καθώς βρίσκεται σε γκρεμό».
Πρόγνωση για το οτι θα χιονίσει στον Όλυμπο είχε κάνει ο γνωστός Μετεωρολόγος κ. Αρναούτογλου.

Στα λευκά «ντύθηκε» ο Όλυμπος Ιούλιο μήνα!

Το χαμηλο “Χάρυβδη” το κατάφερε! Χιονίζει κατακαλόκαιρο (17/Ιουλίου/2017) στον Ολυμπο και μάλιστα πάνω απο τα 2650 μέτρα!!!

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι! Αναφορικά στην προχθεσινή πρόγνωσή μου για χιονόπτωση στον Ολυμπο, τελικά όπως μ- ενημέρωσε πολύ αξιόπιστη πηγή πριν απο λίγο απο τις κορυφές του Ολύμπου, χιονίζει κατά διαστήματα πυκνά πάνω απο τα 2650 μέτρα!!! Λεπτομέρειες (περιμένω και φωτογραφίες ίσως και βίντεο) μέσα στην ημέρα και για τις περαιτέρω μετεο-εξελίξεις απο την σελίδα μου